Skip to main content

GROEPEN

PLAN EEN EVENT!

Wil je een event organiseren? Omdat Blooker op zaterdag en zondag gesloten zijn wij de perfecte locatie voor een besloten event. Van een uitgebreide brunch, een diner of spetterend feest, alles is bespreekbaar. Blooker is aan een officiële trouwlocatie en deze bijzondere dag kun je op onvergetelijke manier bij ons laten plaatsvinden. Neem vrijblijvend contact op om je wensen met ons te bespreken en we maken graag een plan op maat.

CONTACT

BORREL

lees meer

Wil je een borrel organiseren? Bij ons kan je voor elke gelegenheid terecht! Wil je de werkdag afsluiten met je favoriete collega’s? We reserveren graag een gezellige plek. Met mooi weer bij ons op het terras of gezellig binnen. Op vrijdagavonden luiden we het weekend in met een DJ en daarnaast ben je bij ons aan het juiste adres voor een gezellige pubquiz of thema-avond.

CONTACT

TROUWEN

lees meer

We zijn een officiële trouwlocatie, jullie mooiste dag vieren bij Café Blooker? Een unieke en goed bereikbare locatie. De ceremonie met een intiem gezelschap, of juist een groot feest? We verzorgen het huwelijk waar jullie nog lang over zullen dromen.

CONTACT

FEEST

lees meer

Jouw feest vier je bij Café Blooker, een unieke locatie in Amsterdam Oost. Een verjaardagsfeest, jubileum of babyshower, compleet met DJ of verlichte dansvloer? Alles is mogelijk, samen maken we een feest op maat waar iedereen nog lang over na zal praten.

CONTACT