EEN FEEST
BIJ BLOOKER?

Blooker afhuren voor je verjaardag, bruiloft of promotiefeest? Dat kan! Op zaterdag & zondag kan Blooker zelfs exclusief voor jou en je eigen gasten zijn! Mail je wensen naar info@blooker.nl, samen maken wij een fantastisch feest op maat.

PERFECTE
LOCATIE

Blooker is veelzijdig en praktisch. De indeling en de faciliteiten gecombineerd met de goede bereikbaarheid maken Blooker tot een perfecte locatie voor elk feest.

Op nog geen 200 meter van het Amstelstation is Blooker uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. In de buurt zijn ook parkeerplaatsen beschikbaar (betaald). Zit je op een boot? Aanleggen kan op 1 minuut loopafstand.

BOVEN EN
BENEDENVERDIEPING

Wij beschikken over een ruime bovenverdieping met voldoende zitcapaciteit. Op de begane grond kun je rustig borrelen of met een DJ samen zorgen voor een spetterend feest.

ZOMERTERRAS

In de zomermaanden is ons uitgebreide terras (ruim 100 zitplaatsen) uiteraard beschikbaar voor lunch/borrel/diner.

ALLEEN IN DE WEEKENDEN
EXCLUSIEF AF TE HUREN

Omdat wij op zaterdag en zondag gesloten zijn, kan Blooker juist dan de perfecte locatie zijn voor een besloten event. Waar in Amsterdam tref je zo’n ruime locatie voor je privé aangelegenheid?

Hoe je je feest ook wilt aankleden en versieren, met een DJ-set of presentatiepodium, alles is bespreekbaar. Neem vrijblijvend contact op om je wensen met ons te bespreken.

NEEM CONTACT OP

Hoe je je feest ook wilt aankleden en versieren, met een DJ-set of presentatiepodium, alles is bespreekbaar. Neem vrijblijvend contact op om je wensen met ons te bespreken.

T: 020 6944773
E: info@blooker.nl

TROUWLOCATIE

BLOOKER IS OFFICIEEL ERKEND ALS TROUWLOCATIE

Zijn jullie op zoek naar een unieke plek om te trouwen? Dan zijn jullie bij Blooker aan het juiste adres!

Wij zijn namelijk een officieel erkende trouwlocatie van het stadsdeel Amsterdam-Oost. Niet alleen het welbekende ja-woord kunnen wij van een feestelijke tint voorzien, ook de rest van de dag van jullie leven kunnen wij tot in de puntjes verzorgen. Van intieme receptie tot spetterend feest, van luxe borrel tot uitgebreid huwelijksdiner, alles is op zaterdag & zondag mogelijk!

NEEM CONTACT OP