OVER
CAFÉ-RESTAURANT
BLOOKER

Kom bij ons genieten van een heerlijke lunch, borrel of diner op een unieke en goed bereikbare locatie met een ruim opgezet terras.

Je kunt bij ons de dag rustig beginnen met een heerlijke cappuccino of een café latte met havermelk.

Op onze uitgebreide lunchkaart kun je de klassiekers vinden zoals de Blooker burger of een uitsmijter, maar ook een poké bowl met tempeh of goed belegd flatbread.

Bij de borrel kun je kiezen uit een ruim assortiment bittergarnituur. Hier serveren wij natuurlijk een lekker koud drankje bij als (alcohol-vrij) bier, wijn of frisdrank.

In de avond kun je natuurlijk ook een hapje eten van ons all-day menu. Op verzoek kunnen wij voor gezelschappen vanaf 6 personen een menu op maat maken. Stuur ons even een mailtje voor meer informatie.

Wil je liever iets meenemen voor thuis of op de boot? Take-away van onze lunch- en dinergerechten is natuurlijk mogelijk.

We hopen je binnenkort te mogen begroeten bij Blooker!

BEKIJK ONZE MENUKAARTEN

ONZE
GESCHIEDENIS

Wij hebben het authentieke portiershuisje van de Blooker Cacaofabriek opnieuw opgebouwd. Het uit 1886 stammende pand is exact gekopieerd naar oude foto’s en een kwartslag gedraaid. In 1964 verhuisde de Blooker cacaofabriek na de fusie met Bensdorp naar Bussum.

Het huidige café-restaurant opende op 6 februari 2003 haar deuren. Hier verzorgen wij in een eigentijdse, informele en internationale setting diverse maaltijden, snacks, hapjes en after-work drinks.