OVER
CAFÉ-RESTAURANT
BLOOKER

Kom bij ons genieten van een heerlijke lunch, borrel of diner op een unieke en goed bereikbare locatie met een heel ruim opgezet terras waar, in lijn met Covid-19 maatregelen, voldoende afstand gehouden kan worden.

Je kunt bij ons de dag beginnen met een heerlijke cappuccino of een caffe latte met havermelk.

We serveren smakelijk lunchgerechten, van klassiekers als een clubsandwich en beef salade tot eigentijdse vegan-gerechten als toast met avocado of flatbread met hummus en gegrilde groenten.

Bij de borrel kun je kiezen uit een ruim assortiment bittergarnituur. Hier serveren wij natuurlijk een lekker koud drankje bij als (alcohol-vrij) bier, wijn of frisdrank.

Daarnaast hebben wij ’s avonds een kaart met klassieke dinergerechten welke snel geserveerd kunnen worden (als je snel naar huis wilt bijvoorbeeld). Op verzoek kunnen wij voor gezelschappen vanaf 6 personen ook een menu op maat maken.

Wil je liever iets meenemen voor thuis of op de boot? Take-away van onze lunch- en dinergerechten is natuurlijk mogelijk.

We hopen je binnenkort te mogen begroeten bij Blooker!

BEKIJK ONZE MENUKAARTEN

ONZE
GESCHIEDENIS

Wij hebben het authentieke portiershuisje van de Blooker Cacaofabriek opnieuw opgebouwd. Het uit 1886 stammende pand is exact gekopieerd naar oude foto’s en een kwart gedraaid. In 1964 verhuisde de Blooker cacaofabriek na de fusie met Bensdorp naar Bussum.

Het huidige café-restaurant opende op 6 februari 2003 haar deuren. Hier verzorgen wij in een eigentijdse, informele en internationale setting diverse maaltijden, snacks, hapjes en after-work drinks.